Urheiluvedonlyönti

Siinä missä naiset voivat olla ammattilaisia urheilussa, naiset voivat myös ammatikseen lyödä vetoa urheilusta.

Oletko joskus miettinyt, miten Euroopassa voi laittaa rahaa urheilukohteisiin? Mitä lajeja on saatavilla ja miten koko homma toimii, kuinka paljon tarvitsee rahaa aloitukseen? Jos sinusta on tuntunut aiemmin avuttomalta, ehkä nämä yksityiskohtaiset neuvot auttavat.

Netti tarjoaa vaihtoehtoja

Käytännössä suomalaiset 18-vuotta täyttäneet täysi-ikäiset voivat lyödä vetoa melkoisen suuresta joukosta urheilulajeja ja käymme tässä pikaisesti läpi, miten se on mahdollista. Vauhtiin pääsee jo 5-20 euron panostuksella, jolla voi avata oman pelitilin vedonlyöntitoimistolle, joka sitten urheiluvetoja välittää. Sen lisäksi on hyvä seurata myös vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat vetovihjeet eri tapahtumiin ja lajeihin, ainakin niistä voi aina katsoa vahvistusta omalle päätökselle.

Ensimmäinen vaihe

Sinun pitää avata tili operaattorille, joka tarjoaa urheiluvedonlyöntikohteita pelattavaksi. Löydät Googlen haulla kymmeniä vaihtoehtoja, joista voit sitten valita käytännössä minkä vain palvelun toimittajan. Katso vain, että kyseinen rahapelien tuottaja on sellainen, jonka lisenssi on eurooppalainen, sillä silloin voittojen kotiutukset ovat mahdollisia ilman veroseuraamuksia. Tilin avaamiseen ja pelaajaksi rekisteröitymiseksi et tarvitse kuin omat tietosi ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Talleta pelitilillesi rahaa

Jotta voit oikeasti aloittaa pelaamisen, tulee sinun siirtää rahaa juuri avaamallesi pelitilille. Useimmat näistä urheiluvedonlyöntiä tarjoavista operaattoreista tarjoaa tässä alkuvaiheessa myös talletus- tai vetobonuksen uusille asiakkaille. Voi olla jopa, että saat ensimmäisen vetosi jopa riskittä, eli operaattori tarjoaa sinulle ilmaisen urheiluvedon. Suurin osa nettikasinoista tarjoaa jonkinlaisen talletusbonuksen ja monet vielä erikseen urheiluvedonlyöntiin omat etuisuutensa.

Rahaa voit siirtää pelitilillesi joko tavallisesti omalta tililtä omilla verkkotunnuksilla tai luottokortilla, tai jos sinulla on eLompakko tai jokin mobiilimaksutapa niin näistä useimmat vaihtoehdot löytyvät lähes kaikilta nettioperaattoreilta ja ensimmäinen talletus on usein minimissään 5-20 euroa, jolla sitten saa mahdollisesti myös edellä mainittuja etuja,

Valitse pelikohde

Urheiluvedonlyönnissä useimmiten valitaan kahdesta vaihtoehdosta toinen. Eli esimerkiksi jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa, lentopallossa, amerikkalaisessa jalkapallossa ja mm. kroketissa on mahdollista pelata kotijoukkueen voittoa, tasapeliä tai vierasjoukkueen voittoa. Jos sitten lajina on esimerkiksi ravit, niin vaihtoehtoja on useampia, aivan kuten yleisurheilukisoissa, ja tenniksessä sitten valitaan kumpi pelaajista voittaa ottelun.

Urheiluvedonlyöntioperaattori on sitten antanut kertoimet eri voittajille, esimerkiksi jossain jalkapallo-ottelussa voi kotivoiton kerron olla 1,25, tasapelin 3,00 ja vierasvoiton 4,50 eli jos sitten tällaiseen kohteeseen pelaa vaikka 10 euroa ja kotivoitolle, ja jos peli päättyy kotivoittoon, tulee pelaajan pelitilille sitten 12,50 euroa. Jos sen sijaan uskoo vierasvoittoon ja panostaa kympin sille ja tuloksena myös on vierasvoitto, niin tilille tuleekin 40 euroa.

Mitä pienempi kerroin, sitä suurempi suosikki.

Usean kohteen yhdistäminen

Millä tavalla voi sitten urheilupeleistä voittaa enemmän? Helpoin ja suoraviivaisin tapa on kerätä samaan vetoon useampi pelikohde. Jo 3-5 ottelun yhteiskerroin voi olla hyvinkin yli 50 eli sellaisen vedon osuessa kymmenen euron panostuksella saa jo yli 500 euroa omalle tilille.

Urheiluvedonlyöntiin on helppo lähteä mukaan ja vähitellen huomaa, että eri kohteisiin on myös erikoisvetoja ja eri lajeissa niitä voi olla paljon erilaisia. Lisäksi monessa joukkuelajissa arvuutellaan, kuka on paras pistemies, tai kuka tekee ensimmäisen maalin – näissä yleensä on selkeästi parempi kerroin kuin suorissa voittajavedoissa.

Suunnitellusta ja seuraten

Jos sitten lähdet oikeasti lyömään vetoa urheilussa. Suosittelemme jonkinlaista kirjanpitoa ja suunnitelmallisuutta omaan pelaamiseen. Urheiluvedonlyönnin ammattilaiset suosittelevat ennemmin useita vetoja pienellä panoksella kuin pari vetoa isolla panoksella, eli urheiluvedossa toimii sama ajattelu kuin rahastosijoittamisessa eli hajauttaminen. Jokainen veto ei koskaan osu, mutta jos useimmat vedot osuvat, on lopputuloksena positiivinen tilisaldo.

Onnea pelaamiseen.